Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag

Op zondagavond 16 december organiseert Atrium City Hall voor de vierde keer de Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag. Ruim 300 koorleden en 1000 bezoekers kunnen meegenieten en uit volle borst meezingen met traditionele Nederlandse en Engelse kerstliederen onder de bezielende leiding van dirigent en pianist Gregor Bak met een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ Francis van Broekhuizen. Entreekaarten zijn alleen in de voorverkoop te koop en is altijdens de eerste repetitie in de Glazen Zaal van start gegaan.

Gregor Bak is pianist, tv-presentator en dirigent van het Kozakkenkoor. Hij zal op professionele wijze de koorleden dirigeren tijdens de drie repetities en het concert op zondag 16 december in het Atrium Den Haag. Het kerstkoor zingt samen met Gregor Bak en dramatische sopraan Francis van Broekhuizen de meest bekende Nederlandse en Engelse kerstliederen tijdens het kerstconcert.

Kaartverkoop
Kaarten zijn alleen in de voorverkoop te koop en niet aan de deur op zondag 16 december. Kaarten kosten 5 euro per stuk, Ooievaarspashouders betalen 2,50 euro. De kaarten kunnen op de volgende data, tijden en locaties gekocht worden: woensdag 12 december van 20 tot 22 uur in de Glazen Zaal (Prinsessegracht 26, Den Haag) en zaterdag 15 december van 12 tot 16 uur in het Atrium Den Haag (Spui 70, Den Haag)
Pinnen en contant betalen zijn beide mogelijk.

Meer informatie staat op www.kerstsingalong.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.