Kapsalon Mandy na 20 jaar nog altijd even gedreven

Afgelopen maand bestond Kapsalon Mandy, het filiaal gevestigd in Bowlingbaan Ockenburg aan het Wijndaelerduin, al weer 20 jaar. Dit werd niet onopgemerkt voorbij laten gaan, maar gevierd met diverse aanbiedingen en leuke prijzen zoals tassen, ringen, haarproducten maar ook gratis knip- en/of verfbehandelingen.Afgelopen maand bestond Kapsalon Mandy, het filiaal gevestigd in Bowlingbaan Ockenburg aan het Wijndaelerduin, al weer 20 jaar. Dit werd niet onopgemerkt voorbij laten gaan, maar gevierd met diverse aanbiedingen en leuke prijzen zoals tassen, ringen, haarproducten maar ook gratis knip- en/of verfbehandelingen.

“Ja, alweer 20 jaar Kapsalon Mandy en wat is er veel gebeurd die periode”, blikt eigenaresse Mandy terug. “Ik had toen ik begon nooit verwacht te kunnen uitbreiden naar vier kapsalons Mandy, maar we zijn nog altijd even gedreven hoor. Dankzij onze passie om iedere klant die in een filiaal van kapsalon Mandy binnenloopt de best mogelijke behandeling te geven en tevreden het filiaal te laten verlaten, zijn we toch zover gekomen.

De kapsalon in verpleeghuis Gulden Huis was de tweede in de reeks. Veertien jaar geleden opende zij daar de deuren. Lang bleef het bij deze twee filialen, tot vijfeneenhalf jaar geleden, toen met respectievelijk de Laan van Meerdervoort (hoek Appelstraat) het derde filiaal geopend werd. Drie jaar geleden maakte een salon in het HagaZiekenhuis de vierde Kapsalon Mandy.
Bij kapsalon Mandy worden de laatste haartrends gevolgd. Personeel wordt middels cursussen bij kappersmerk Loreal bijgeschoold en up-to-date gehouden. Het zijn ook de professionele producten van deze fabrikant en die van TIGI die worden gebruikt.

Bij kapsalon Mandy wordt u uitstekend geholpen en ook nog voor een eerlijke prijs. Voor meer info over kapsalon Mandy kijkt u op de website: www.kapsalonMandy.nl. Ook zijn zij voor leuke acties te volgen op Facebook.

Kapsalon Mandy:
Wijndaelerduin 25 • 070 – 3233628
L. v. Meerdervoort 870A • 070 – 2134913
HagaZiekenhuis • 070 – 4443312
Steenhouwergaarde 1 • 070 – 7545000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.