Kapsalon Barberella’s: knippen met een lach en een traan

Hip, intiem en heel gezellig. Barberella’s Kapsalon op de Martin Campslaan 283 in Rijswijk is een adresje om te onthouden. De zeer ervaren kapsters Samira, Imke, Anne en Esther knippen hier zowel jong als oud, heren als dames, en niet te vergeten kinderen. Een heerlijke kapsalon waar je met een grote glimlach weer vandaan komt.

Vaste klanten weten Barberella’s al jaren te vinden, uit alle windstreken van Nederland. Je zou het ook niet verwachten, maar de hippe kapsalon zit al 32 jaar onder het flatgebouw aan de Martin Campslaan. Eerst als Ben’s Haarverzorging, en sinds 2 jaar als Barberella’s. ‘Mijn vader is deze kapper destijds gestart’, vertelt de goedlachse eigenaresse Samira. ‘Hij had echt hart voor zijn klanten, en was altijd aan het knippen. Een perfectionist, en heel sterk in strakke contourlijnen. De creativiteit van het vak sprak hem aan, maar bovenal was en is hij een gezelligheidsmens.’ Die succesvolle combinatie zet Samira al jaren voort.
‘Mijn zus en ik kwamen hier al als kleine meisjes. Maar pas toen ik op de middelbare school zat, was ik ervan overtuigd dat ik zelf ook het kappersvak in wilde. Ik ben daarom de kappersacademie gaan doen, en daarna diverse trainingen. Ik vind het heerlijk om mensen hun haar mooi te maken, en ze te verzorgen. Daar word ik echt blij van.’

Ervaren kapsters
Samira runt Barberella’s met drie andere door de wol geverfde kapsters. ‘De vier musketiers noem ik ons’, zegt ze lachend. ‘Imke is er als laatste bijgekomen. We zijn een heel sterk team, met veel ervaring, zelfs internationaal. Daarom kunnen we alles wat de klant vraagt. Maar we hebben het onderling ook heel gezellig.’
En die gezelligheid vindt Samira superbelangrijk. ‘Ik wil dat de klant zich hier thuis voelt, het mag een beetje huiselijk en intiem voelen. Met onze klanten delen we ook heel veel, een lach en een traan. En dat vind ik heel waardevol. Ze kunnen hier een goede behandeling verwachten, met specialistisch advies waarbij naar hun wens wordt geluisterd. Maar het praatje, het luisterend oor en de koffie, thee met een koekje horen erbij. Bij een lange behandeling zorgen we ook voor een broodje uit de oven!’

Trendy accessoires
Bij Barberella’s kun je voor een goede prijs terecht voor knippen, kleuren, permanenten, maar ook voor feestcoupes zoals opsteken of krullen en keratinebehandelingen van Jean Paul Myné. Bij mannen worden standaard de wenkbrauwen het oorhaar niet vergeten.
Sinds december is Barberella’s verbouwd, waardoor het ruimtelijker is geworden, met een vleugje industrieel. Daarnaast kun je er nu ook je look versterken met één van de modieuze trendy sjalen, een trendy tasje of de leuke sierraden van By Jam. Of je kunt een cadeaubon kopen. En als de meiden eind maart cursus zijn geweest, kun je ook je wenkbrauwen laten epileren met een touwtje. Het zogenoemde threading.

Barberella’s werkt op afspraak, maar gewoon binnenlopen kan ook. Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgen 65-plussers korting. En voor de vaste klanten, die niet meer naar de salon kunnen komen, knipt Samira ook thuis. Openingstijden: ma op aanvraag, di 8:30-17:30, wo 08:30-20:00 u, do 08:30-17:30 u, vrij 08:30-17:30 u, za 08:00-15:30 u. Bel 070-3932929 of app naar 06-48929336.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.