Kant-en-klaar keukenconcept slaat aan

Voor hen die kiezen voor gemak bij de aanschaf van een complete keuken had Hans van der Helm Keukens aan het begin van dit jaar goed nieuws. Het gerenommeerde keukenbedrijf zette een nieuwe standaard in voordelige keukens en inmiddels kan worden teruggeblikt op een succes. Met hun Easy Collection richten de adviseurs van Van der Helm zich vooral op die consument bij wie betaalbare kwaliteit de doorslag geeft en de installatie graag in één hand laat.

Hans van der Helm Keukens mag terugblikken op een groot aantal jaren ervaring in de keukenbranche. Al in de jaren ‘60 genoot het bedrijf het vertrouwen van een breed publiek. Een niet onbelangrijk deel van de klantenkring heeft er inmiddels zelfs een tweede of derde nieuwe keuken aangeschaft. Van der Helm is zo’n winkel waar je dan ook nog wel eens terugkomt voor een praatje en een kop koffie. De adviseurs zijn al lange tijd de vertrouwde gezichten binnen een bedrijf waar trendy en klassiek, Duitse degelijkheid en Italiaans design de boventoon voeren. Ze leiden de bezoeker graag rond in hun showroom die, verdeeld over zeven aaneengesloten winkels, een keur aan denkbare mogelijkheden in complete keukens en inbouwapparatuur laat zien.
Daar is dit jaar dus de Easy Collection aan toegevoegd die aansluit bij Van der Helm’s filosofie van gedegen inkoop. Een kant-en-klaar keukenconcept voor prijzen die al beginnen onder de 2000 euro. Quick and Easy staat in het vaandel want het ontwerp voor 18 verschillende opstellingen ligt al klaar. Voeg daaraan toe een grote keuze aan dessins in fronten, werkbladen, grepen, lade- en kastsystemen, apparatuurmerken zoals Smeg, Exquisit, Zanussi en een compleet nieuwe keukenwereld gaat voor je open.

Ontzorgen en service van A tot Z zijn al meer dan 50 jaar de motto’s bij Hans van der Helm Keukens. In de gezellige showroom aan de Weimarstraat 173 worden onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden en laatste snufjes in keukenland graag getoond.

En als je dan toch de aanschaf van een kant en klare of andere keuken uit de enorme collectie serieus overweegt: bij Hans van der Helm Keukens worden op dit moment vele showroomkeukens aangeboden tegen zeer voordelige prijzen. Deze moeten namelijk plaatsmaken voor de nieuwe collectie van 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.