Kanshebber SV Loosduinen heeft alles in eigen hand

Onder het toeziend oog van vele supporters en belanghebbenden van andere verenigingen trok S.V. Loosduinen op Bevrijdingsdag aan het langste eind in de hervatte wedstrijd tegen buurman sv Madestein.

Er restte de clubs nog 23 minuten speeltijd in de twee weken geleden gestaakte wedstrijd. Was het Alvin van Reeuwijk die toen de twee eerdere doelpunten voor zijn rekening nam, waren nu Kadir Narsen en Kevin Baptiste trefzeker. Het. Doordat het door de KNVB opgelegde strafpunt voor het staken alsnog werd omgezet in een voorwaardelijke straf, mag het elftal van trainer Richard Douw zich nu koploper in de vierde klasse B noemen. En de vreugde na de driepunter was groot bij de thuisploeg op Bevrijdingsdag.
Met nog maar drie wedstrijden te gaan hebben de Loosduiners alles in eigen hand. De weg naar de eventuele titel begint komende zaterdag thuis tegen VCS, daarna volgen nog sv Houtwijk (uit) en tot slot Erasmus (thuis). Het kampioenschap gloort voor de Loosduiners, die de titel nu in eigen hand hebben!

Foto: SV Madestein in de aanval, doelman Pieter Blanken wacht af.

Foto: Dick Hartman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.