Kansenmarkt voor werkzoekenden op WSP Rijswijk

Het WerkgeversServicepunt (WSP) Rijswijk organiseert donderdag 4 oktober de ‘Kansenmarkt’. Wie op zoek is naar een baan, kan zich hier presenteren aan, of kennismaken met werkgevers, informatie krijgen over opleidingen en misschien wel zijn of haar droombaan vinden.

De ‘Kansenmarkt’ is een eenvoudig concept waaraan Rijswijkse werkzoekenden, opleiders en werkgevers gratis kunnen meedoen. Werkgevers en scholingsinstituten presenteren zich in verschillende stands en vertellen welke kansen zij te bieden hebben. En ze kunnen in contact komen met gemotiveerde werkzoekenden. Werkzoekenden krijgen de gelegenheid om zichzelf in een korte pitch te presenteren.

De Kansenmarkt wordt van 13.00 tot 16.00 uur gehouden bij WerkgeversServicepunt Rijswijk (WSP Rijswijk) aan de Steenplaetsstraat 2b in Rijswijk.

Aanmelden
Werkzoekenden kunnen zich per e-mail naar wsp@rijswijk.nl aanmelden. In verband met de beschikbare ruimte in het WSP is er een limiet op het aantal maximaal toe te laten werkzoekenden. Wees er dus snel bij. Vergeet in de mail niet naam en contactgegevens te zetten en eventueel aanvullende informatie over opleiding en werkervaring.

Ook werkgevers die zich willen presenteren en in contact willen komen met werkzoekenden, kunnen zich via de mail of telefonisch aanmelden op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur op 070-326 1977 (WSP Rijswijk). Men kan hier ook terecht met vragen over de Kansenmarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.