Just Games presenteert het Candy Crush bordspel

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Just Games brengt het zoete online spel Candy Crush naar de Nederlandse huiskamers. Het populaire online spel, dat in 2012 speelbaar werd op Facebook en inmiddels wereldwijd ruim 285 miljoen maandelijkse spelers heeft, is nu thuis te spelen met twee tot vier spelers.

Net als in het online spel moet je gekleurde snoepjes verzamelen door slim te puzzelen. Maak een ketting van snoepjes om de kers in het midden van het speelbord te veroveren. Maar let goed op, want je tegenspelers kunnen je het leven zuur maken… Zodra drie snoepjes van dezelfde kleur naast elkaar liggen beland je in een ‘sticky situation’. 

Vanaf nu is het mogelijk om het lekkere spel Candy Crush ook thuis te spelen met vrienden en familie. In dit heerlijke puzzelavontuur ga je de strijd aan met je tegenspelers en test je je creativiteit. Maak een magische ketting van snoepjes om zo de kers in het midden van het speelbord als eerste te bereiken.

Onderweg kom je verrukkelijke verrassingen en verleidingen tegen, maar laat je niet afleiden. Door tactisch te spelen en met een flinke dosis geluk kun jij jezelf winnaar van het Candy Crush Bordspel noemen. Dat smaakt naar meer!
Releasedatum: Nu verkrijgbaar. Leeftijd: 8+. Spelers: 2 – 4 personen. Speelduur: 30 minuten. Consumentenadviesprijs: € 19,95. Het Candy Crush bordspel is tevens verkrijgbaar in het Engels, Frans en Duits.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden vijf Candy Crush bordspellen verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mal dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 5 november binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoeveel maandelijkse spelers heeft Candy Crush online?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel. nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.