Johnny English Strikes Again in de bioscopen

Rowan Atkinson is terug als ’s werelds beste spion! Vanaf 20 september zal Johnny English Strikes Again te zien zijn in de bioscopen en het belooft weer een hilarisch avontuur te worden.

Johnny English Strikes Again is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot-Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3 pakketten beschikbaar gesteld met daarin 2 vrijkaartjes, een T-shirt en een zonnebril. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul bijgaande bon in en stuur deze naar Haagmedia, Zuidlarenstraat 57/ 2.02, 2545 VP Den Haag of mail het antwoord op onderstaande vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 17 september binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wie vertolkt de rol van de spion Johnny English?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.