John Medley in de Mercedes Zomertour

Op 1 september lanceert John Medley zijn nieuwe vrolijke single “Laat de liefde nu maar komen” en tegelijk met zijn vernieuwde website. De platenmaatschappij van John Medley zal de nieuwe single pluggen bij diverse radiostations. De single is tot stand gekomen met Ton Spronk en zangeres Angel, en is speciaal gemaakt voor de Mercedes Zomertour.

Tijdens de Mercedes Zomertour gaan John en Mijntje samen met vrienden naar de feestweek in Benidorm om op te treden bij eetcafé Pinocchio. Vervolgens zullen zij doorgaan naar de feestweek in Torremolinos/Carihuela om op te treden in de beroemde Voom Voom samen met Peter Beense en Karel Mahieu, de winnaar van de talentenjacht van Zomerfestival Ypenburg.

De gehele trip is te volgen via de social media kanalen: Facebook en Twitter van Mercedes Den Haag en John Medley. Uiteraard kan men ook de hoogtepunten van de Mercedes Zomertour volgen op de vernieuwde website van John Medley via www.johnmedley.nl. Deze vernieuwde website is gebouwd door Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia.

“En als we terugkomen uit Spanje stappen we direct weer in het vliegtuig voor de gezelligste artiestenreis van Nederland. Dus heb je nog zin in een weekje Zon, Zee, Strand en Hollandse Gezelligheid? Kijk dan snel op ArtiestenReizen.com.”

John en Mijntje danken alle sponsors die dit hebben mogelijk gemaakt en speciaal Mercedes Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.