Jochem Myjer’s creatie De Gorgels krijgt eigen bordspel

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Na het overweldigende succes van Jochem Myjer’s kinderboeken De Gorgels, presenteert Just Games in samenwerking met Uitgeverij Leopold het bordspel De Gorgels – het ondergrondse avontuur.

In dit avontuurlijke familiespel neem je het samen met je Gorgelvriendjes op tegen de gevaarlijke Brutelaar, die een zieke Gorgel probeert te pakken. Werk slim samen om de Gorgel te beschermen en de Brutelaar met lege handen achter te laten. Het spannende spel is vanaf 1 maart verkrijgbaar.

Een Gorgel ligt ziek in bed in zijn hol op het Eiland. Een gevaarlijke Grootbekbrutelaar graaft zich een weg naar de zieke Gorgel, maar dit laten jij en je vrienden niet zomaar gebeuren. Kruip in de huid van Bobba, Belia, de Grijze Gorgel, Gug of een Berggorgel en baan je een weg door de donkere grond om de Gorgel te beschermen. Maar let op! De Brutelaar blokkeert het pad met zware stenen om jullie te slim af te zijn. Ben jij klaar voor dit ondergrondse avontuur? Hakkelabambam!

Release: 1 maart. Consumentenadviesprijs: € 14,99. Speelduur: 30 min. Leeftijd: 4+. Spelers: 1-6.

Jochem Myjer schreef zijn eerste kinderboek De Gorgels in 2016 en won hiermee de prijs van de Nederlandse Kinderjury. Rick de Haas verzorgt de prachtige illustraties. Afgelopen november kwam het spannende vervolg De Gorgels en het geheim van de gletsjer binnen op nummer 1 van de CPNB Bestseller Top 60.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3 Gorgel bordspellen verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 4 maart binnen zijn.

COUPON
Vraag: In welk jaar schreef Jochem Myjer zijn eerste kinderboek?
Naam:
Adres:
Woonplaats:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.