Jessica’s Woonshop neemt klanten van Innemee over

Jessica’s Woonshop aan de Kerkstraat 17 in Oud Rijswijk neemt 1 januari aanstaande de klanten van Innemee Interieur over. Na tachtig jaar sluit dit gerenomeerde van origine Haags bedrijf dan definitief de deuren.

Speciaal voor de nieuwe klanten gaat eigenaresse Jessica Hoenstok haar collectie behang flink uitbreiden. Al kunnen haar bestaande klanten daar natuurlijk ook volop van profiteren! Ze zegt: “Innemee verkocht veel behang. Daarom ga ik een deel van mijn winkel inrichten met een zeer ruime sortering behang”.

Vanzelfsprekende keuze
De overname van het klantenbestand van Innemee door de jonge onderneemster Jessica is goed te verklaren, want zij heeft er in het verleden gewerkt. “Eigenlijk is het een vanzelfsprekende keuze”, zegt Jerry Innemee, eigenaar van Innemee Interieur. “Wij zagen destijds al de potentie in Jessica. Met haar klantgerichte houding, eerlijkheid, vakkennis en krachtige karakter weet zij de klanten te overtuigen en prachtige interieurs te maken.”

Grote bijdrage
Hij vult aan: “Zij heeft in de twee jaren die zij voor ons werkte, een grote bijdrage geleverd aan ons bedrijf en onze klanten. Ze legt de lat hoog voor zichzelf, maar ook voor de mensen die voor haar werken, zoals de stoffeerders, parketeurs en behangers/schilders. We hadden haar dan ook liever zien blijven, dan gaan. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus toen Jessica de kans kreeg haar eigen winkel te beginnen, gunden wij haar dat dan ook van harte.”
Bijna vier jaar geleden heeft Jessica de winkel aan de Kerkstraat van John en Wilma van Alff overgenomen. Intussen heeft zij heel wat klanten aan zich weten te binden, waardoor Jessica’s Woonhop een vertrouwd adres voor woningstoffering is geworden in Rijswijk en omgeving.

Geheim
Wat is het geheim van interieur-styliste Jessica? Zij zegt: “Het is belangrijk om het thuis gezellig te hebben. Je moet graag thuis willen komen. Dat geldt ook voor mijn winkel. Wanneer een klant hier binnenkomt, heeft hij of zij al snel een thuisgevoel”.
Haar kracht is het persoonlijk contact. “Niemand is bij mij een nummer”, zegt ze. Klantgerichtheid en vakkundig advies, daar draait het om. “Mensen verwachten niet, dat ik als vrouw zo veel kennis heb van materiaal en produkt, maar ook van de praktische dingen. Ik kan zelf behangen, vloeren leggen, gordijnen opmeten en monteren. Voor mezelf, en dus ook voor mijn behangers, monteurs en stoffeerders, leg ik de lat hoog. Daardoor lever ik maatwerk. Geheel volgens de wensen van de klant”.

Complete wooninrichting
Jessica’s Woonshop presenteert zich als “uw logische en persoonlijke keuze voor de complete wooninrichting”. En met succes, want ze is betrokken bij veel nieuwe bouwprojecten in Den Haag, Rijswijk en omgeving.
Maar ook in wat oudere huizen is Jessica zeer actief. “Het komt vaak voor”, zegt Jessica, “dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen, als ze hun huis opnieuw willen inrichten. Door mijn kennis en rijke ervaring kan ik hen op weg helpen om een nieuw thuis te creeren. Klassiek? Doen we. Modern? Kan ook, want ik ken alle nieuwe trends van de markt”.

Meer weten? www.jessicaswoonshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.