Jessica’s Woonshop maakt van uw huis een thuis

Jessica Hoenstok (29) heeft sinds 1 maart 2015 haar deuren geopend aan de Kerkstraat 17 in Rijswijk. Dat zij na twaalf jaar ervaring in de woon- en interieurbranche haar eigen winkel heeft mogen openen, is voor haar een droom die werkelijkheid is geworden. De voormalig eigenaar John van Alff had een grote gunfactor naar Jessica toe. Jessica is jong, gedreven en ambitieus. Zij heeft passie voor het vak, is ondertussen al een erkend leerbedrijf geworden, het doorgeven van haar kennis aan jonge mensen vindt zij een belangrijk onderdeel van haar ‘levens’werk.

“De klanten die hier komen wil ik de persoonlijke benadering kunnen bieden die bij het ‘nieuwe’ winkelen hoort,” aldus Jessica enthousiast. “Ook in deze branche speelt internet een grote rol, maar bij Jessica’s Woonshop krijgen de klanten de aandacht en de beleving dat het kopen in een winkel een leuke ervaring is!” daar kan internet nooit tegen op.

Het eerste contact met de klanten begint met een persoonlijk en inspirerend adviserend gesprek met Jessica Hoenstok. Zij brengt hen op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vloer-, wand- en raamdecoratie. Verder beschikt Jessica over een team vakmensen voor de uitvoering van de werkzaamheden. Ook op het gebied van behang-, schilder- of timmerwerkzaamheden en kan zij indien gewenst de gehele planning en coördinatie tussen al deze partijen verzorgen. Inmeten, adviseren. Meubels verzetten. Oude vloeren verwijderen en afvoeren. Behangen, schilderen.
Niets is haar te veel. Werkelijk het hele project is bij Jessica in goede handen. Of het nu gaat om een jaren 30 woning of een nieuwbouwhuis met de nieuwste technieken, door haar jarenlange ervaring heeft ze voor elke situatie een gepaste oplossing.

Echte toppers
Het enthousiasme waarmee Jessica over haar beroep en producten praat, is enorm. Zij volgt ook geregeld trainingen om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Behalve materiaal- en productkennis heeft Jessica alle kennis in huis om bij de klant thuis de vitrage, het tapijt, de gordijnen en dergelijke zelf op te meten. De mensen waar zij mee werkt, leveren alleen maar maatwerk. Deze samenwerking is ook al jaren onafgebroken van hele goede kwaliteit. “Het zijn echte toppers!”

Ambachtelijk vakmanschap
Naast de goede service heeft Jessica nóg een sterke eigenschap: het ambachtelijk vakmanschap. Al van jongs af aan heeft zij van diverse ‘ambachtelijke’ leermeesters het vak geleerd. Door zelf mee te gaan met monteurs en stoffeerders heeft ze ook praktijkervaring opgedaan. De klant profiteert van haar kennis en van alle producten die zij levert zoals laminaat, parket, tapijt, pvc, zonwering, behang, shutters en de mooiste gordijnen. Waar Jessica zelf helemaal weg van is, is de fraaie weefplooi die tegenwoordig veel wordt verkocht. “Dit zijn brede gelijkmatige plooien, wat een zeer chique uitstraling heeft, voor elke interieurstijl” besluit Jessica.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over de vele mogelijkheden bij Jessica’s Woonshop kan men bellen met 070-3905547. Maar een bezoekje aan de winkel cq showroom aan de Kerkstraat 17 in Rijswijk kan natuurlijk ook altijd. De koffie staat klaar! Wilt u eerst wat projecten bekijken die Jessica heeft geleverd? Kijk dan op Facebook.
Zie ook www.jessicaswoonshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.