Jason ziet niet leuke voetballers

Je zult maar Jason heten en Pupil van de Week bij DUNO zijn. Dan heb je op papier een heel leuke zaterdagmiddag voor de boeg. Maar afgelopen week moest Jason zien hoe tegenstander GSC ESDO nogal veel praatte en het duel van de hoofdmacht van DUNO bij 1-1 in de 60ste minuut om die reden door de arbiter van dienst werd gestaakt. Niet leuk om mee te maken – alle reden om vooruit te kijken naar dit weekeinde. Dan is DUNO te gast bij Wanica Star. En Jason? Die krijgt vast een nieuwe kans.

De club van de Mgr. Nolenslaan maakte bekend dat Patrick Demmers, nu van SV Houtwijk, komend voetbalseizoen de hoofdtrainer wordt. De oefenmeester, ex-jeugdtrainer bij DUNO, heeft laten weten dat de terugkeer naar Haagsche Dynamiek, en dan nu als hoofdtrainer te worden aangesteld, ‘een droom is die uitkomt’.

Bestuurslid voetbalzaken Stephan Mulder is blij met de komst van Patrick. ‘Hij is voor DUNO straks de juiste man op een van de mooiste plekken in het amateurvoetbal,’aldus Stephan. ‘We mogen als club echt heel blij zijn met Patrick, die een ruime ervaring heeft als hoofdcoach en zijn teams verzorgd laat voetballen. Hij heeft goed oog voor de balans tussen sportief- en recreatief voetbal en kan onder moeilijke omstandigheden presteren. Bovenal kent hij DUNO op z’n duimpje.’ Stephan vervolgt: ‘Maar eerst gaan we dit seizoen mooi met elkaar en trainer Benjamin van der Zwan afmaken. Want ik wil Benjamin en de spelersgroep nu niet te kort doen, alle vertrouwen erin dat we voor een prijs kunnen gaan.’

FOTO NICK VAN DER TOORN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.