JAMES Auto Service Nieuwenhuijsen geeft klant factuurbedrag terug

De maandprijs van de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ van JAMES is gevallen bij JAMES Auto Service in Rijswijk. Mevrouw Dijkhuizen werd op vrijdag 8 december verrast door Roy Nieuwenhuijsen met de teruggave van haar factuurbedrag. Klanten van JAMES maken elke maand kans om het volledige factuurbedrag terug te winnen als zij een review achterlaten op de website. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro.

Het was voor mevrouw Dijkhuizen een aangename verrassing: “Ik ben erg verrast dat ik geselecteerd ben als winnaar. Ik ben er superblij mee!” Zij krijgt het factuurbedrag van € 382,92 op haar rekening teruggestort.
Roy Nieuwenhuijsen is erg te spreken over de landelijke actie. “Door deze actie hebben wij een goede klant blij gemaakt. We zijn erg tevreden over de actie!”

Landelijke actie
Zowel zakelijke als particuliere klanten van JAMES kunnen meedoen aan de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ door een review achter te laten op www.jamesautoservice.nl/factuur.

JAMES Auto Service Nieuwenhuijsen, Cobbenhagenstraat 2, 2288 ET Rijswijk. Meer informatie bij Roy Nieuwenhuijsen via 070-3903554 of rijswijk@jamesautoservice.nl. Kijk voor meer algemene informatie op www.jamesautoservice.nl.

Foto: Foto genomen in de vestiging in Rijswijk met links Roy Nieuwenhuijsen en rechts mevrouw Dijkhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.