Jacqueline Govaert brengt haar nieuwe voorstelling naar Rijswijk

Na een uitverkochte clubtour door ons land dit voorjaar, staat Jacqueline Govaert zondag 16 december (aanvang 20.00 uur) in de Rijswijkse Schouwburg. De muzikante, die ooit bekend werd als zangeres van Krezip, speelt haar nieuwe voorstelling ’Zo zit dat dus ook’. 

Tijdens haar eerste theatervoorstelling, Zo Zit Dat Dus, uit 2015, nam Jacqueline Govaert het publiek mee in haar verhaal over hoe het nou allemaal zit met de eerste liedjes die ze ooit schreef, met het missen van Krezip en haar leven van toen en nu als 30-plusser. Jacqueline en het theater bleken een gouden match te zijn. “Ik voelde me direct geweldig thuis op die planken, er is een hele nieuwe wereld voor me bij gekomen om mijn songs te kunnen zingen en er over te vertellen.” Met haar nieuwe theatervoorstelling Zo Zit Dat Dus Ook is Jacqueline weer wat volwassen jaren verder en heeft zij een prachtig nieuw album ‘Lighthearted Years’ op zak.

Ze staat te popelen om terug op die theaterplanken te staan. “Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

Jacqueline Goveart bewijst met haar nieuwe voorstelling dat ze aan tot de top van de vrouwelijke singer-songwriters in Nederland behoort. De stembanden voluit, loepzuiver en nog altijd zijn de krachtige hoge uithalen haar geheime wapen. Die liedjes zijn doorspekt met teksten en verhalen uit haar leven.

Tickets en meer informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl

Foto: Jacqueline Govaert werd bekend als zangeres van Krezip.

Foto Karen Rostzsky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.