Jaarwisseling vieren rond de Hofvijver

Tijdens de jaarwisseling zijn er in de stad verschillende evenementen waar men naar toe kan gaan zoals de vreugdevuren, de vuurwerkshow en de nieuwjaarsduik.

De gemeente Den Haag organiseert op 31 december 2018 een gratis feestelijk evenement in de Haagse binnenstad. Ga samen het nieuwe jaar knallend in met fijne muziek van een DJ. Na het gezamenlijke ‘aftelmoment’ start de spectaculaire vuurwerk-, licht- en videoshow. Al met al een niet te missen sprong in het nieuwe jaar. Dit jaar wordt net als vorig jaar het aftelmoment live uitgezonden op NPO 1, vanaf de Hofvijver in Den Haag. Naar verwachting 3 miljoen kijkers zullen op deze manier thuis meegenieten van dit feest in Den Haag.

Gratis oudejaarsfeest
Het oudejaarsfeest op de Hofvijver in Den Haag is gratis te bezoeken. Vanaf de Korte Vijverberg, Plaats en Buitenhof kan iedereen genieten van de muziek en het vuurwerk. Het programma begint om 22.00 uur met een muziekshow met DJ’s. Om 23.50 uur start de live uitzending van de NOS met aansluitend het Nationaal aftelmoment en de vuurwerkshow, ondersteund door video, licht en geluid.

Historische plek
In de 18e eeuw werd er rond de Hofvijver in Den Haag ook al vuurwerk afgestoken.

Zie meer over Vuurwerkshow Hofvijver op denhaag.com/nl/oud-en-nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.