J22 heropent grotere winkel in In de Bogaard

Donderdag 14 april heropent J22 zijn deuren in winkelcentrum In de Bogaard na een twee maanden durende verbouwing. Eigenlijk was het geen verbouwing maar een uitbreiding. “We hebben er een winkel bijgetrokken,” vertellen de eigenaren Monique en Dennis Jasper enthousiast. “En die extra ruimte gebruiken we om ons assortiment uit te breiden. Op die manier kunnen we onze klanten nog meer van dienst zijn!”

Al jarenlang is J22 in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk een begrip in de regio. Dennis Jasper begon in 1996 op de huidige locatie. Samen met zijn vrouw Monique en zijn medewerkers werd de zaak uitgebouwd tot wat het nu is: een vrijetijdsmodezaak voor heren, en sieraden en horloges voor heren én dames. De medewerkers van J22 hebben hart voor de zaak en willen het beste voor hun klanten. Dennis: “Samen hebben we hard gewerkt aan een unieke formule. De hoeveelheid vaste klanten die bij ons binnenlopen om bij te praten laat goed zien dat we eigenlijk veel meer zijn dan een winkel. Gezelligheid is bij ons heel belangrijk en dat voelen onze klanten.” Het is dan ook wel begrijpelijk dat J22 in 2013 de titel ‘Beste zelfstandige winkel van Nederland’ ontving en in 2015 gekroond werd tot ‘Gezelligste winkel van Rijswijk’.

Naast trendy herenkleding worden bij J22 sieraden en horloges naar de laatste modetrends verkocht. J22 staat nummer 1 in Nederland als het gaat om de verkoop van het horlogemerk Kyboe! Maar een highlight zijn wel de sieraden van Buddha to Buddha, waarvan J22 de grootste collectie voert in ons land. Het assortiment wordt nu uitgebreid met horloges van Guess, Cluse en Tommy Hilfiger en de sieraden van Ti-Sento. Bij binnenkomst in J22 ziet de klant gelijk een hoek van 10m2 met sieraden van Buddha to Buddha, een zogenaamde shop in shop. Dit is uniek in Nederland!

Facebook
Dennis besluit: “En wil men ons op de voet volgen? Like ons dan op Facebook. Zo kan iedereen op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en al onze andere bezigheden!”

J22 – Fashion, Jewelz & Watches is gevestigd aan de Prins Willem Alexander Promenade 53 in Rijswijk. Website www.j22-mode.nl.

Zie ook de advertentie van J22 in de krant van deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.