Irma Kids Wateringen, de leukste kindermode van baby tot tiener

Wie hippe, stoere maar ook betaalbare en draagbare kleding zoekt voor zijn spruit kan terecht bij Irma Kids in Wateringen. Op vier augustus jongstleden opende Irma van Marrewijk de jeugdige spin-off van haar damesmodezaak Irma Mode in Naaldwijk.

“We spreken een groot publiek aan en vanuit de hele regio weten de mensen Irma Kids te vinden,” vertelt eigenaresse Irma. “Van Naaldwijk tot Wateringen, en van Den Haag tot Pijnacker. Daarom hebben we besloten om ook in Wateringen een vestiging te openen, centraal gelegen voor al onze klanten die speciaal naar onze winkel komen.”
De modezaak in Wateringen is zeker twee keer groter dan de vestiging in Naaldwijk. “Voor een groot deel hebben we hetzelfde assortiment; leuke, hippe kleding van maat 50 tot 176, voor jongens én meisjes. Een aantal merkjes zijn exclusief in Wateringen te vinden, andere hebben we alleen in Naaldwijk,” geeft Irma aan. “Leuk voor de kleintjes, maar zeker ook voor de tiener.”
In de winkel staat een speciale webshopzuil, waarmee men in de collectie van de winkels van Irma kan snuffelen. “Mensen kunnen dus meteen kennismaken met Irma Mode en Irma Kids en de kleding bestellen natuurlijk.”

Irma koopt haar gehele collectie, voor zowel dames als kinderen, helemaal zelf in. “Met zeventien jaar ervaring kan ik heel goed door de ogen van de consument kijken en een diversiteit aan kleding inkopen,” aldus Irma. Bij Irma Kids zijn vele verschillende soorten merken te koop zoals: Indian Blue Jeans – Vingino – LOOXS – Funky XS – Gymp – Geisha – Jacky Luxury – Airforce.

Contact
Irma Kids, Herenstraat 71-a, Wateringen. Tel. 0174-257215. Openingstijden: maandag van 13.00-17.30 uur, dinsdag t/m donderdag van 09.30-17.30 uur, vrijdag 09.30-21.00 uur, zaterdag 09.30-17.00 en zondag van 12.00-17.00 uur. Zie ook www.irmakids.nl

Zie ook de advertentie in de krant van deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.