Inzamelingsactie voor Haagse Vrouwendag gestart

Vanaf heden tot en met vrijdag 22 februari kunnen mensen spullen doneren voor de Haagse Vrouwendag. Op deze dag worden 100 dak- en thuisloze vrouwen in de watten gelegd door tientallen vrijwilligers. Op de Haagse Vrouwendag krijgen de vrouwen de mogelijkheid om te ontspannen en hun zorgen opzij te zetten. De Kessler Stichting organiseert de dag, bij Pakkie Deftig vindt de inzameling plaats.

Om deze dag tot een succes te maken, organiseert de Kessler Stichting een inzamelingsactie voor kleding, schoenen, sokken en handdoeken. Ook spullen om workshops aan te bieden, zoals opzetstukken met logo’s, symbolen en dergelijke om op kleding te naaien. Om voor 100 vrouwen goodybags samen te stellen, zoekt de Kessler Stichting onaangebroken beauty- en toiletartikelen.

Inzameling
Spullen kunnen tot en met vrijdag 22 februari afgeleverd worden bij Pakkie Deftig van de Kessler Stichting op de Zamenhofstraat en De la Reyweg in Den Haag tijdens openingstijden. Na sluitingstijd kunnen de spullen bij de receptie van de Kessler Stichting op De la Reyweg afgegeven worden. Hier staat een inzamelbak speciaal voor de Haagse Vrouwendag. Kijk voor openingstijden en meer informatie over de inzameling op www.kesslerstichting.nl.

De Haagse Vrouwendag
De Kessler Stichting organiseert op vrijdag 8 maart 2019 (op de Internationale Vrouwendag), de jaarlijkse Haagse Vrouwendag voor honderd dak- en thuisloze vrouwen. Deze vrouwen kunnen zich een hele dag lekker laten verwennen door tientallen vrijwilligers. Er zijn kappers, pedicuren, manicuren, Reiki, Pakkie Deftig (voor kleding), schoonheidsspecialisten, creatieve workshop, masseurs en er wordt een lunch verzorgd. Deze dag wordt inmiddels voor de 12e keer georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.