Inwoners gemeente Westland stemmen op hun favoriete kapper

Kappers en kapsalons spelen vaak een belangrijke sociale rol in een buurt. Kappers bieden vaak een luisterend oor en een bezoek aan een kapsalon wordt als uitje gezien. Het overgrote gedeelte van de mensen die naar de kapper gaan doet dat binnen een straal van een paar kilometer. Inwoners van de gemeente Westland kunnen daarom nu hun favoriete kapper en kapsalon in hun buurt in het zonnetje zetten door via www.kapperenkapsalon.nl te nomineren of te stemmen bij de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon.

Titels in de gemeente Westland
In iedere gemeente is er per categorie een titel te winnen voor de Kapper, ZZP Kapper en Kapsalon met de meeste stemmen maar ook een titel voor de Kapper, ZZP Kapper of Kapsalon met de beste gemiddelde waardering zodat alle kappers, ongeachte grootte, een eerlijke kans maken. Bij het uitbrengen van een stem kunnen mensen cijfers geven voor Prijs/Kwaliteit Verhouding en Klantvriendelijkheid.

Meet & Greet met zangeres Maan
Mensen die stemmen kunnen mooie prijzen winnen zoals een meet & greet met zangeres Maan, een wellnessdag voor 2 personen en een luxe hotelovernachting.

De Verkiezing wordt mogelijk gemaakt door FNV MOOI, vakbeurs The Hair X-perience, Kapperskorting.com en mediapartner Top Hair. De organisatie van de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon is in handen van Vote Company.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.