Interieur Corner preferred supplier van De Primeur

In het gebied rondom het HagaZiekenhuis worden zo’n 610 nieuwbouwwoningen en -appartementen, ongeveer 3000 m2 commerciële ruimte, een grote overdekte stallingsgarage en een prachtige daktuin van maar liefst 7000 m2, onder de naam De Schoone Ley, gerealiseerd. Dit is dan ook echt een omgeving waarbijvoorbeeld starters, groot of klein gezin, oud of jong, heerlijk met en naast elkaar kunnen wonen.

Een nieuw deelplan in De Schoone Ley staat op het punt zijn debuut te maken. En wat voor één! De Primeur is een statig appartementengebouw in het deelgebied Haagsche Kwartier. Doordat de appartementen en penthouses in verschillende groottes worden aangeboden, is De Primeur een fijne woonplek voor iedereen. De Primeur is jouw nieuwe woonplek aan de rand van Den Haag.

Met gepaste trots kunnen wij zeggen, dat wij “Interieur Corner Wateringen” de preferred supplier ofwel de voorkeursleverancier zijn van De Primeur. Wij mogen de modelwoning inrichten. Wij zijn er voor uw woongenot en kunnen u tijdens het hele proces ontzorgen. Bent u geïnteresseerd in professioneel interieuradvies en wilt u ons inschakelen om u te ondersteunen met het inrichten van uw nieuwe woning? Neem dan direct contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Interieur Corner is gevestigd aan de Herenstraat 37 in Wateringen.

Tel. 0174-298714
E-mail info@interieurcorner.nl
Website www.interieurcorner.nl

De openingstijden zijn op maandag van 13.00-17.30 uur, op dinsdag t/m donderdag van 09.30-17.30 uur, op vrijdag van 09.00-17.30 uur en van 19.00-20.30 uur en op zaterdag van 09.30-16.00 uur. Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.