Installatietechniek Haaglanden verhuisd naar Rijswijk

Al 25 jaar is Installatietechniek Haaglanden actief in de regio Den Haag en omstreken. Dit bedrijf dat gespecialiseerd is in alles op het gebied van sanitair en water. De medewerkers kunnen vele verschillende werkzaamheden uitvoeren, acute storingen of lekkages verhelpen en dat met een 24-uurs service. Onlangs is Installatietechniek Haaglanden verhuisd naar Rijswijk. Installatietechniek Haaglanden is innovatief en wil de dagelijkse werkzaamheden in haar verzorgingsgebied alleen maar uitbreiden.

Veel auto’s met de fraaie bestickering van Installatietechniek Haaglanden rijden tegenwoordig door de Haagse regio. Bij dit gerenommeerde bedrijf kan men terecht voor onderhoud, installatie en reparatie van cv-installaties, gas, loodgieterswerk, and last but not least een eerlijk advies!

“Elke dag doen onze betrokken en servicegerichte werknemers hun uiterste best om onze gewaardeerde klanten tevreden te stellen. We zorgen ervoor dat de communicatielijnen kort en helder zijn, de kwaliteit onverminderd hoog is en het belangrijkste: afspraak is afspraak! Want uiteindelijk draait het om één ding: de tevredenheid van de klant!”
Installatietechniek Haaglanden is ook veel bezig met duurzaam ondernemen. Het vooruitstrevende bedrijf zoekt in elke nieuwe situatie weer naar energie-zuinige oplossingen. Veel medewerkers zijn woonachtig in en rondom Den Haag, dus zijn zij snel aanwezig na een oproep. “Onze medewerkers hebben voldoende ervaring, zijn flexibel en kunnen goed de prioriteit goed inschatten bij een melding. Wij werken echt klant- en servicegericht! Elke dag weer!”

Contact
Installatietechniek Haaglanden is gevestigd aan de Burgemeester Elsenlaan 321 in Rijswijk. Bel voor een vrijblijvende offerte of meer informatie naar 070-7620180 of voor storingen naar 06-22559758 of mail info@installatietechniekhaaglanden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.