Installatietechniek Haaglanden duurzaam ondernemend

Al 25 jaar is Installatietechniek Haaglanden actief in de regio Den Haag en omstreken. Dit bedrijf dat gespecialiseerd is in alles op het gebied van sanitair en water. De medewerkers kunnen vele verschillende werkzaamheden uitvoeren, acute storingen of lekkages verhelpen en dat met een 24-uurs service. Alweer ruim een jaar geleden is Installatietechniek Haaglanden gevestigd in Rijswijk. Installatietechniek Haaglanden is innovatief en wil de dagelijkse werkzaamheden in haar verzorgingsgebied alleen maar uitbreiden.

Veel auto’s met de fraaie bestickering van Installatietechniek Haaglanden rijden tegenwoordig door Rijswijk. Bij dit gerenommeerde bedrijf kan men terecht voor onderhoud, installatie en reparatie van cv-installaties, gas, loodgieterswerk, and last but not least een eerlijk advies!
“Elke dag doen onze betrokken en servicegerichte werknemers hun uiterste best om onze gewaardeerde klanten tevreden te stellen. We zorgen ervoor dat de communicatielijnen kort en helder zijn, de kwaliteit onverminderd hoog is en het belangrijkste: afspraak is afspraak! Want uiteindelijk draait het om één ding: de tevredenheid van de klant!”
Veel medewerkers zijn woonachtig in en rondom Den Haag, dus zijn zij snel aanwezig na een oproep. “Onze medewerkers hebben voldoende ervaring, zijn flexibel en kunnen goed de prioriteit goed inschatten bij een melding. Wij werken echt klant- en servicegericht! Elke dag weer!”
Installatietechniek Haaglanden is ook veel bezig met duurzaam ondernemen. Het vooruitstrevende bedrijf zoekt in elke nieuwe situatie weer naar energie-zuinige oplossingen.

Elektrisch verwarmen is de toekomst
“Veel mensen zullen in de toekomst overstappen op een elektrische manier van verwarmen. In de meeste gevallen is dit met een warmtepomp. Die verwarmt je huis als een soort omgekeerde koelkast,” aldus Azdin Ben Dahman, eigenaar van Installatietechniek Haaglanden. “In huis heb je dan speciale radiatoren of vloer- en/of wandverwarming. De warmtepomp regelt ook je warme water en omdat je geen gasaansluiting meer.”

Wat is een warmtepomp?
Een warmtepomp is een elektrische vervanging voor de cv-ketel. Eigenlijk is een warmtepomp een soort omgekeerde koelkast. Een warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht, bodem of grondwater en gebruikt die warmte voor verwarming en warm water. Een warmtepomp wordt gebruikt in combinatie met all-electric oplossingen en bij warmtenetten als Warmte Koude Opslag installatie (WKO). Installatietechniek Haaglanden biedt zo’n duurzame ketel van Intergas aan de consument die duurzaam wil gaan stoken.

Contact
Installatietechniek Haaglanden is gevestigd aan de Burgemeester Elsenlaan 321 in Rijswijk. Bel voor een vrijblijvende offerte of meer informatie naar 070-7620180 of voor storingen naar 06-22559758 of mail info@installatietechniekhaaglanden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.