Inschrijving NN CPC Loop Den Haag geopend

De voorjaarsklassieker van Nederland vindt plaats op zondag 11 maart 2018. Traditiegetrouw start het evenement vanaf het Malieveld en lopen de deelnemers via de Pier terug naar het sfeervolle centrum van Den Haag.

Vorig jaar liepen ruim 43.000 deelnemers mee met het grootste loopevenement van Den Haag. De Keniaan Geoffrey Yegon schudde pas op de laatste meters zijn enige overgebleven concurrent van zich af en won in 59:56 op de hoofdafstand de NN Halve Marathon. Ook aankomende editie wordt er veel belangstelling verwacht voor het snelle parcours in Den Haag waar jaarlijks veel persoonlijke records worden gelopen.

De NN Halve Marathon is een van de populairste halve marathons van Nederland. Daarnaast is er een aanbod aan kortere afstanden (10 km en 5 km), kinderlopen (2,5 km en 1 km) en Business Teams. Daarnaast staat de NN CPC Loop al jaren bekend om de grootste scholenloop van Nederland met duizenden kinderen van bijna 100 scholen. Het wordt met recht een Haags familie-evenement genoemd.

UNICEF
Traditiegetrouw neemt UNICEF een belangrijke plek in bij het evenement. Alle deelnemers kunnen bij hun inschrijving geld doneren en de opbrengst gaat naar onderwijs voor kinderen op de vlucht in Syrië en omgeving.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich op www.nncpcloopdenhaag.nl inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.