Inschrijven Wateringse Veld Loopfestijn geopend

In de Haagse wijk Wateringse Veld, onderdeel van het stadsdeel Escamp in Den Haag, vindt op zondag 23 juni alweer de 9e editie van het hardloopevenement het Wateringse Veld Loopfestijn plaats.

Er is weer een akkoord vanuit de gemeente Den Haag en het Bewonersplatform Wateringse Veld heeft een samenwerking gezocht met Double Sports en EPICinderunning om de organisatie mogelijk te maken. Onderdelen van de Loopfestijn zijn de 500 meter, de 2,5 km lopen en wandelen en natuurlijk de 5 en 10 km voor de geoefende lopers. Door middel van het Wateringse Veld Loopfestijn wordt geld opgehaald voor Ushersyndroom.
Inschrijven kan via www.wateringseveld.info.

Sponsoren zijn hard nodig om alle kosten te dekken. Hetzelfde geldt voor de Vrienden van het Wateringse Veld Loopfestijn. Wilt u sponsor worden van het Wateringse Veld Loopfestijn of informatie hierover, dat kan. Stuur een e-mail naar info@wateringseveld-loopfestijn.nl
Zo is de organisatie weer op zoek naar vrijwilligers die voor een paar uurtjes kunnen helpen van 11.00 tot 13.30 uur met diverse werkzaamheden. Aanmelden kan bij Donny Oosterlaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.