Inloopavonden bij WZH

Bent u zich aan het oriënteren op een verblijf in een woonzorgcentrum? Voor uzelf of uw familielid? Op dinsdag 27 september tussen 17.30 en 20.00 uur is er een inloopavond bij WZH Hoge Veld, WZH De Strijp en WZH Waterhof in de wijk Escamp in Den Haag.

Tijdens de inloopavonden van WZH staan medewerkers bezoekers te woord en geven zij rondleidingen in de WZH-woonzorgcentra.  Kijk voor het volledige overzicht met alle inloopavonden van WZH op www.wzh.nl/inloopavonden.

Over WZH
Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Voor meer informatie over WZH kan men terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070-7561600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en  www.facebook.com/WoonZorgcentraHaaglanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.