Ingrid Biesheuvel is Conciërge van het jaar

Conciërge Ingrid Biesheuvel van de Pieter van der Plasschool is uitgeroepen tot Conciërge van het jaar door D66 Westland. De jury koos Ingrid uit 37 voordrachten voor deze titel. Collega’s, kinderen en ouders roemen de inzet van Ingrid. “Ingrid is altijd vrolijk, gezellig en lief voor de kinderen en collega’s. De kinderen zijn ook erg dol op haar. Ze krijgt regelmatig een tekening of iets lekkers van kinderen. Ze vragen bij een pijntje of als er iets kapot is naar juf Ingrid, want die kan alles”, aldus een collega van de Pieter van der Plasschool.

Dinsdag 6 maart is Ingrid door D66-lijsttrekker Benjamin Hofland op haar werkplek verrast met de titel Conciërge van het jaar. Zij ontving de bijbehorende beker en een dinerbon. Natuurlijk waren er bloemen en taart en werd Ingrid luid toegezongen door de kinderen van de Pieter van der Plasschool.

D66 staat voor goed onderwijs. Om leerkrachten te ondersteunen in de uitvoering van hun werk zijn conciërges onmisbaar. Met de organisatie van een Conciërge van het jaar verkiezing speekt D66 Westland haar waardering uit voor het belangrijke werk van alle conciërges in Westland.

Bij de uitreiking van de titel en de prijs benadrukte Benjamin Hofland het belang van een conciërge als Ingrid voor het reilen en zeilen van een school. Hij sprak dan ook zijn waardering voor alle conciërges die in het onderwijs werkzaam zijn en hiermee een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. En daar is het D66 Westland tenslotte om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.