Informatiedagen bij Linneweever Wateringen

In veel landen zijn contactlenzen alleen op recept verkrijgbaar. Dat is niet voor niets want wie onverantwoord contactlenzen draagt, vraagt om problemen. Dat zien we in het liberale Nederland waar contactlenzen online of bijvoorbeeld bij de drogist gekocht kunnen worden. Het gevolg is dat steeds meer mensen de noodzakelijke controles en goede begeleiding door een professionele specialist verwaarlozen. Onlangs luidden de oogartsen daarover zelfs de noodklok omdat ze in toenemende mate complicaties zien die met een goede aanpassing en tijdige controles voorkomen hadden kunnen worden.

Ernest Linneweever van Linneweever in Wateringen legt uit dat hij en zijn team zich altijd verantwoordelijk voelen voor de gezondheid van de ogen van hun klanten en ook graag iedereen die zijn contactlenzen ergens anders gekocht heeft, late kennismaken met goede oogzorg. Bij Linneweever is daarom altijd iedereen die contactlenzen draagt welkom voor een controle van de ogen en de lenzen.

Bijkomend voordeel is dat zijn specialisten (potentiële) contactlensdragers kunnen bijpraten over ontwikkelingen en innovaties waardoor de lenzen langer en met nog meer plezier gedragen kunnen worden.

Eén van die innovaties is de multifocale contactlens waarmee u veraf en dichtbij goed kunt zien. Een uitkomst voor contactlensdragers die moeite krijgen met lezen of voor iedereen die liever geen bril wil dragen maar waarvoor de kleine lettertjes een probleem worden.

Omdat dit type lenzen nog niet zo bekend is, organiseert Linneweever op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober, in samenwerking met de specialisten van Bausch & Lomb, een informatiedag voor multifocale contactlenzen.

U bent van harte welkom voor meer informatie of een vrijblijvende (proef)aanpassing en kan onder het genot van een lekker kopje koffie met de Linneweever specialisten overleggen of deze lenzen misschien ook iets voor u zijn.

Contact
Linneweever, Herenstraat 15, 2291 BB Wateringen. Telefoon: 0174-293140.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.