In de Bogaard bestaat 55 jaar

Van vrijdag 21 t/m zondag 30 september is het feest bij In de Bogaard! Het winkelcentrum bestaat dan 55 jaar en heeft voor alle bezoekers leuke activiteiten georganiseerd. Kom gezellig langs!

Drive-In Bioscoop
Er is een échte Drive-In Bioscoop op het Bogaardplein. Vrijdag 21 september kun je vanuit je eigen auto de James Bond film ‘Spectre’ bekijken. Op zaterdag 22 september draaien ze ‘The Blues Brothers’. Toegangskaarten zijn te koop voor €15,- per auto bij Vishandel Koning, Mooon, Steps en Subway. Toegangskaarten zijn ook te winnen door een volle spaarkaart in te leveren! Hoe deze actie precies werkt staat op www.indebogaard.nl en op www.facebook.nl/winkelcentrumindebogaard.

Oldtimershow
Zaterdag 22 september staat het winkelcentrum en het Bogaardplein vol met oldtimers. Je kunt oude auto’s, vrachtwagens, brommers en bussen komen bekijken tussen 12.00 en16.00 uur. Ook kan je een ritje maken op een Solex. Voor de kinderen is er een leuk skelterparcours en springkussen.

De Ontdekkers
Ontdek jouw talent tijdens het Ontdekkersevenement! Op dit evenement wordt de nieuwe Ontdekkersbrochure (2018-2019) gepresenteerd, met daarin al het aanbod van de Ontdekkers in Rijswijk. Zondag 23 september tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen kinderen (2 tot 14 jaar) gratis meedoen aan supertoffe activiteiten.

Muziek en meer
Zaterdag 29 september tussen 12.30 en 17.00 uur kun je in het winkelcentrum genieten van muziek, eten, drinken en activiteiten voor de kinderen. Er vinden optredens plaats van onder andere ‘Nick’s Party Pianoshow’, ‘Popkoor New Popart’ en ‘Just Dance’. Er is een draaimolen, springkussen en je kunt geschminkt worden. Op de website en facebookpagina staat het gehele programma.

Vlogdag
Zondag 30 september komt vlogger Rutger Vink alias Furtjuh naar In de Bogaard. Tussen 15.00 en 16.00 uur kun je met hem op de foto of zijn handtekening vragen. Ook kun je deze dag als vlogger op de foto en om 12.30, 13.30 en 14.30 uur kun je een miniworkshop vloggen volgen.

Speurtocht
Kinderen kunnen van 21 tot en met 30 september op zoek gaan naar letters die in etalages door het gehele winkelcentrum hangen. Je kunt zelf op zoek gaan naar alle letters, maar je kunt de speurtocht ook lopen door de app ‘TOURtoDO’ te downloaden! Vind jij alle letters, dan heb jij een ijsje verdiend!

Oude foto’s
In de unit tegenover Subway kun je tussen 21 en 30 september oude foto’s van In de Bogaard bekijken. Hier is goed te zien hoe het winkelcentrum er vroeger uitzag en wat er veranderd is.

Meer informatie over al deze leuke activiteiten staan op www.indebogaard.nl en op facebook.com/winkelcentrumindebogaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.