IJzersterk programma Kaderock 2018

Op zaterdag 2 juni vindt weer het grootste kleine festival van Nederland plaats: Kaderock! Al 23 jaar wordt dit muzikale evenement op de eerste zaterdag van juni gevierd door buurtbewoners, Hagenezen, landgenoten en muziekliefhebbers van (ja zelfs) over de grens. Kaderock wordt gehouden in en rondom muziekcafé Musicon aan de Soestdijksekade en heeft weer een ijzersterk programma!

Met een groot buitenpodium op het plein en een intiem binnenpodium met een zaal voor ongeveer tweehonderd man biedt dit festival, waar gezelligheid hoog in ‘t vaandel staat, een divers scala aan muzikale variaties. Hoewel de naam enkel rock suggereert, biedt Kaderock nog veel meer muziekgenres als pop, blues, rap en electronische muziek. Traditioneel wordt het festival dan ook binnen afgesloten door dj’s of een band waar diehards tot in de vroegste uurtjes op door kunnen dansen.

Programma
Het gehele progamma staat op www.kaderock.com. Vermeldenswaardig zijn de winnaars van de Talent Event, Kunstbende Zuid-Holland en enkele bands van Ready To Play; ze hebben ze nu ook een plekje gekregen op Kaderock. Tot slot is er ook nog Your Stage On Tour. De presentatie is in handen van René Bom & The Sissies.

Kaartverkoop
De kaartverkoop geschiedt enkel aan de deur. Kaarten zijn €2,50 voor volwassenen. Kinderen en jongeren tot en met 15 jaar betalen géén entree. Op het terrein is behalve een heleboel goede muziek een kleine markt aanwezig, een rodeostier en een springkussen voor de jongste festivalgangers. De deuren gaan open om 11.30 uur en de aanvang is 12.00 uur.

Foto Wouter Vellekoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.