Hot Chocolate en KISS Forever komen naar Den Haag!

Parkpop Saturday Night brengt funk, rock, pop, soul én disco naar het Haagse Zuiderpark. De organisatie voegt vandaag de Britse pop/soulband Hot Chocolate en Europa’s nummer één Kiss tribute band Kiss Forever toe aan de line-up. Naast Kim Wilde, Clouseau, Jason Donovan, The Boss UK en de nineties hit show 90’s NOW zetten zij op zaterdag 23 juni het festivalterrein op zijn kop tijdens het gloednieuwe festival op de zaterdag voor Parkpop: Parkop Saturday Night.

Voor één dag wordt het Zuiderpark in Den Haag omgetoverd tot het epicentrum van de sixties, seventies, eighties en nineties. Met discoknallers van weleer tot mega hits als ‘Rock and Roll All Nite’ (KISS) en klassiekers als ‘You Sexy Thing’ (Hot Chocolate). Het publiek mag rekenen op een swingende, zwoele zomeravond. Met een bomvolle programmering op twee podia en een spectaculaire nineties party in de festivaltent.
 
Hot Chocolate
Hot Chocolate maakte begin jaren ’70 naam met een reggae versie van ‘Give Peace A Chance’. De band kwam direct onder contract van Apple Records en werd al snel beroemd met hun soulvolle klanken, funky sound en sexy teksten. In vijftien jaar tijd scoorde de band ruim dertig hits, waaronder ‘It started with a kiss’. De huidige formatie, met leadzanger Kennie Simon, is nog altijd razend populair in en buiten Europa en weet van elk optreden opnieuw een feestje te maken. Dat wordt dus voetjes van de vloer in het Zuiderpark!

KISS Forever
Een overtuigende en energieke show, volledig in de spirit van Kiss. Dat is wat het publiek mag verwachten van deze KISS Forever tribute band. Een groep van gevestigde muzikanten uit Hongarije die eind jaren ’90 naam maakten tijdens een concert in de
E-club in Boedapest. Sindsdien reizen de mannen met hun spectaculaire act de hele wereld over om het publiek omver te blazen met al hun podiumgeweld. De band won in 2012 de officiële titel van “No.1 European KISS Tribute Band” en weet dan ook een onweerstaanbare formule neer te zetten, die een avond om nooit te vergeten garandeert!

More to come!
Of de line-up hiermee al volledig is? Zeker niet! Binnenkort heeft de organisatie nog enkele verrassingen in petto die in bovenstaand rijtje zeker niet zullen misstaan.

Ticketverkoop en EARLY BIRDS
De kaartverkoop van Parkpop Saturday Night is vorige maand gestart. De reguliere ticketprijs bedraagt 35,- euro (excl. 3,50 euro reserveringskosten). De early bird prijs bedraagt 27,50 euro (excl. 3,50 euro reserveringskosten). Deze korting is geldig zolang de voorraad strekt. Voor groepen vanaf 6 personen geldt een groepskorting van 24,75 euro (excl. 3,50 euro reserveringskosten). www.parkpopsaturdaynight.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.