Hoge kortingen bij LaminaatenParket.nl wegens verhuizing

DEN HAAG – Laminaatenparket.nl Den Haag gaat verhuizen. Voorheen was de hoofdvestiging van deze keten gevestigd op de Jupiterkade in Den Haag maar zal vanaf 1 juni haar deuren openen op de Binckhorstlaan 126 in Den Haag.

Laminaatenparket.nl is begonnen in 2010 als internetwebsite met in de verkoop PVC vloeren, houten vloeren en laminaat. Door succes is deze keten uitgegroeid tot een grote speler in de branche en beschikt hedendaags over 7 succesvolle winkels in Amsterdam, Alkmaar, Almere, Utrecht, Roelofarendsveen, Haarlem en Den Haag.

Laminaatenparket.nl is hun winkel ontgroeit
De huidige winkel heeft geen dure winkelruimte met stropdas dragende medewerkers. De showroom is tegelijkertijd een magazijn waar hard gewerkt wordt. Helaas wordt de showroom te klein voor het huidige aanbod en het team, daarom is de verhuizing van de hoofdvestiging in Den Haag noodzakelijk. Ze willen nog meer service bieden aan nieuwe potentiële klanten en daar hoort natuurlijk een nieuw pand bij.

Laagste prijs garantie
Laminaatenparket.nl kan hun producten voor het laagste tarief aanbieden, doordat ze scherp inkopen en goede afspraken heeft met hun fabrikanten.

Vanaf heden magazijnopruiming door verhuizing
Uiteraard worden er zeer scherpe aanbiedingen aangeboden. De magazijnopruiming na aanleiding van de verhuizing geldt zolang de voorraad strekt! Mocht u nog op zoek zijn naar een nieuwe laminaat, PVC of houten vloer, dan is het een sterke aanrader om naar de Jupiterkade 8C te komen om snel nog een vloer voor een bodemprijs te bemachtigen.

Buiten de magazijnopruiming wordt ook de nieuwste collectie en alle A-merken voor de allerlaagste prijzen van Nederland aangeboden.

www.LaminaatenParket.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.