Hockeyclub HDS 85 jaar jong

Hockeyclub HDS aan de Madesteinweg vierde afgelopen zondag haar 85ste verjaardag. De opening van de feestelijke dag was gegund aan de generatie die HDS de komende 85 jaar vorm gaat geven. Gezellig aan je ouders laten zien hoe goed je al met de stick kunt spelen. Vervolgens werd de lunch geserveerd aan de generatie die HDS de afgelopen 85 jaar tot een succes wist uit te bouwen.

Als eerste ontving de eeuwig jonge Peter Claassen uit handen van de nog veel jongere Françoise Schippers de eerste Speld voor de Held 2018. Een bescheiden onderscheiding voor de vrijwilligers, die HDS op dit moment dragen. Inzet en toewijding, de club kan niet zonder! Daarom werden er ruim honderd leden als vrijwilligers geëerd.

De High Wine bracht niet alleen voortreffelijke wijnen in het glas maar ook een selectie heerlijkheden uit zee. Mosselen, oesters, garnalen: alles vers bereid op het terras. Een feest van uitzonderlijke klasse, dat tot in de namiddag voortduurde, en mogelijk werd gemaakt door weer die uitzonderlijke en bekende vrijwilligers van HDS. DB Evenementen tekende voor organisatie, voor-, hoofd- en nagerecht en Tuincentrum Ockenburgh zette alle moeders in de bloemen. Met die sponsors, vrijwilligers en leden kan HDS de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien. Op naar de volgende 85 jaar!

Foto Richard Mulder Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.