Hmmm… Phia’s Smulparadijs jaar vier met ontzettend veel smulplezier!

Phia’s Smulparadijs (Phia’s) heeft al inmiddels drie smuljaren achter de rug en is alweer met het vierde smul jaar begonnen. Sinds de opening van Phia’s op 2 januari 2016 tot op heden leren er dagelijks nieuwe mensen de keuken van Phia’s kennen. Er wordt dan ook vaker door klanten geopperd dat Phia’s een positieve toegevoegde waarde is voor de Wijk Bouwlust.

De eigenaren Dwight en Phia durven dit ook te erkennen. “Het waren tot nu toe drie fantastische jaren, dat wij mogen ondernemen in deze wijk”. “Het mooiste van ondernemen in de wijk Bouwlust is de diversiteit aan mensen die er wonen en uiteraard de diversiteit aan klanten die wij hebben”, aldus Dwight.

Inmiddels blijft onze klantenkring maar groeien en dat is niet aan onze neus voorbij gegaan. Zo mochten wij al een aantal baby’tjes verwelkomen in 2018 en zijn er een aantal onderweg in 2019. Wellicht dat de maaltijden van Phia’s een bijdrage hebben geleverd aan dit heugelijk nieuws.
Uiteraard is onze doel om te blijven groeien, klanten te blijven verrassen met unieke gerechten en onze klanten lekker te laten smullen waardoor zij ook hun maagjes kunnen vullen! Kortom bij Phia’s draait het echt niet alleen maar om het geld verdienen of vele klanten hebben. “Bij Phia’s staat kwaliteit, gezelligheid, positiviteit, lekker eten, wederzijds respect en vooral de oprechte wederzijdse interesses die wij met onze klanten hebben centraal”, aldus Phia.

Phia’s onderscheidt zich door o.a. traditionele Surinaams Creoolse gerechten op de kaart te zetten. Gerechten die je niet zomaar bij een doorsnee Surinaams eethuisje vindt. Daarnaast ziet Phia’s dit als een kans mensen uit te dagen om nog meer uit de Surinaamse keuken te proeven.
Uiteraard Nasi, Bami en Roti, mogen wij zeker niet onteren. Phia’s raad haar klanten en toekomstige klanten daarom ook aan, om een keer zo’n Phia’s maaltijd of soep uit te proberen.

Phia’s Specialiteiten
Naast de vaste dagelijkse gerechten zoals, Nasi Bami, Roti en de Phia’s maaltijden ( op de donderdagen en zondagen) is er ook elke dinsdag Phia’s Soepdag. Op deze dag kun je heerlijk smullen van Phia’s soepen. Denk hierbij aan Pindasoep, Cassave soep of een lekkere Gritibana soep.

Prijsverhoging
Met ingang van 1 januari 2019 wordt er vanuit de overheid een hogere BTW tarief berekend op de voedingsmiddelen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt nieuwe prijzen te hanteren met ingang van 1 februari 2019.

Social media
Op de dinsdag, donderdag en zondag is er een promotievideo/ foto van Phia’s soepen en maaltijden op onze Facebook pagina, Instagram en Youtube kanaal te zien.
Phia’s Smulparadijs is gevestigd aan de Bouwlustlaan111 (t.o. wijkcentrum de Bouwlust) in Den Haag. Tel. 070-7851813 of 06-23747466. Voor eventuele routebeschrijving raadpleeg ons dan op Google. Website www.phiassmulparadijs.nl.

De openingstijden zijn op dinsdag t/m vrijdag van 11.00-19.00 uur, zaterdag 12.00-19.00 uur en zondag van 12.00-18.00 uur. ’s Maandags gesloten. Pinnen is mogelijk. Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Hmmm… dat wordt smullen!!

1 reactie

  1. Ifna Blijd

    Van harte gefeliciteerd Phyia en Dwight. Ik kom heel gauw smullen van jullie heerlijke maaltijden. Ga zo door twee ondernemers om trots op te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.