Highline BodyTec Loosduinen 12-2-2018

Op zaterdag 17 februari opent Highline Fitness de deuren van haar nieuwe Bodytec studio in Loosduinen. Deze opening zal worden ingeluid met een open dag, waar iedereen een kijkje kan komen nemen. Tijdens de open dag kunt u zich inschrijven voor een gratis proefles en kunt u aan de hand van demonstraties zien hoe Bodytec precies in zijn werking gaat.

Maar wat is Bodytec eigenlijk?
Bodytec is een revolutionair trainingssysteem afkomstig uit de topsport en biedt de voordelen om in een zeer korte tijd resultaten te boeken. EMS (Electro Spier Stimulatie) zorgt voor een full body training met elke oefening. Het creëert de effecten en voordelen van explosieve krachttraining, zonder de impact op de gewrichten en gewrichtsbanden. Waardoor het een training is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Tijdens de training zal u worden begeleid door een personal coach.

Waarom bodytec?
• Speed Wellness; in 20 minuten een total body work-out
• Figuurcorrectief trainen op de BBB zones
• Tijdbesparend – gladde stevige huid, omvangverlies en sporten in één programma
• Gelijktijdig verbeteren van kracht, spierconditie, coördinatie en balans
• Low/no impact krachttraining, lage of geen druk op pezen en gewrichten
• Gemakkelijke manier van trainen, voor iedereen haalbaar en bereikbaar
• Beproefde methode om het herstel van blessures te versnellen.

Betrouwbaar?
Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft op vele gebieden de werking van Bodytec aangetoond. De programma’s die je volgt tijdens de lessen zijn gebaseerd op wetenschappelijke feiten en studies die resultaatgericht zijn.
Stap in de wereld van Bodytec, it’s your turn, activate your body!

Geschiedenis
Ton van der Heide en Hester Turion hebben een lange geschiedenis in de sport. Dertig jaar geleden zijn ze al begonnen aan de Beresteinlaan met sportschool Morgenstond. Na 6 jaar hebben ze hun vizier naar het Westland gericht met fitness Highline en het strandpaviljoen Beachline. Vijf jaar werd het strandpaviljoen verkocht en wilden het ondernemende duo zich meer richten op de fitness. Er werd een nieuwe grotere locatie gezocht en gevonden in ’s Gravenzande. Hierin wilden ze een compleet pakket van sportactiviteiten aanbieden met veel groepslessen, spinning, fitness, yoga en BodyTec. Ton en Hester waren zo enthousiast over de resultaten die met Bodytec bij klanten behaald werden, dat ze al snel de kriebels kregen om uit te breiden. Aangezien Hester opgegroeid is in Loosduinen en door de fijne tijd die ze in hun eerste sportschool hadden kriebelde het om een studio te openen in Loosduinen. Met Bryan als vestigingsmanager hopen we dat we heel veel mensen blij kunnen maken met Bodytec.

Geïnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Wij zien u graag op 17 februari tussen 10.00 uur en 15.00 uur in Loosduinen (Arnold Spoelstraat 133, 2553 CM). Wanneer u vragen heeft of u wilt inschrijven voor een proefles kan dit via het telefoonnummer 06-19196090 of www.highlinebodytec.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.