High School Musical, de musical voor de hele familie

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Het Rijswijks Jeugdtheater brengt High School Musical in de Rijswijkse Schouwburg. Deze musical is gebasseerd op de Disney Channel Original Movie.

Met plezier ga je weer de schoolbanken in om het geweldige verhaal te beleven van Gabriella en Troy. De studiebol en de sterspeler van het basketbalteam doen mee aan een auditie van de musical en zetten de hele school op zijn kop. De thema’s tegenpolen, verschillende groepjes, verliefdheid, passie voor zingen en je droom achterna gaan, worden herkenbaar en luchtig door de spelers van het Rijswijks Jeugtheater op de planken gebracht.

Een heerlijke musical voor de hele familie waar de vonken vanaf spatten! Kom kijken, zing en swing mee met deze musical in de Rijswijkse Schouwburg op zaterdag 17 november om 19.00 uur, op zondag 18 november om 14.00 uur en op zondag 25 november om 14.00 uur.
De cast wordt ondersteund door een live-orkest.

Regie: Pepijn Jehee | Zang: Koen Both | Dans: Eline Jansen | Orkest: Carly Bakker
Mis deze voorstelling niet! Kaarten zijn te bestellen via www.rijswijkseschouwburg.nl. Of 070-3660366.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3×2 vrijkaartjes verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mal dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 5 november binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wat zijn de namen van de twee hoofdrolspelers?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.