Het Wateringse Veld Loopfestijn

In de Haagse wijk Wateringse Veld vindt op zondag 10 juni alweer de 8e editie van het hardloopevenement het Wateringse Veld Loopfestijn plaats. En het is voor de vijfde keer dat het Bewonersplatform Wateringse Veld het hardloopevenement succesvol zelf organiseert. Iedereen kan zich voor 24 mei nog inschrijven.

Onderdelen van het loopfestijn zijn de 500 meter, de 2,5 km en natuurlijk de 5 en 10 km voor de geoefende lopers. Het parcours is uitgezet in de wijk Wateringse Veld. En dit jaar kan men zich opnieuw inschrijven voor 2,5 km wandelen.

De leerlingen van basisscholen uit Den Haag, Rijswijk en Wateringen kunnen gratis meelopen op de 2,5 km. Voorwaarde is dat de contactpersoon van de basisschool dan wel vóór 24 mei met de sportconsulent Robert van der Linden contact moet nemen via R.vanderLinden@mooiwelzijn.nl.
Ooievaarspas houders kunnen zich vóór 1 juni met 50% korting van de geldende prijs per afstand op het moment van inschrijving. Wel vooraf een mail sturen naar: secretariaat@wateringseveld.info.

Zie www.wateringseveld-loopfestijn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.