Het spetterende Springplank Festival in Dakota!

Jaaa! Het Springplank Festival is te gast in Theater Dakota en wat zijn we blij met dit nieuwe spetterende festival! Jonge theatermakers en performers hebben mooie voorstellingen gemaakt over de wijk én de inwoners van het leukste stadsdeel van Den Haag, Escamp! Ben jij er ook bij?

Het Springplank Festival is te zien op donderdag 31 mei (aanvang 20.00 uur) en vrijdag 1 juni (aanvang 20.00 uur) in Theater Dakota. Een kaartje voor de voorstelling kost €12,50 (Ooievaarspas €6,25), inclusief een drankje. Bestellen kan via www.theaterdakota.nl of 070-3265509 of aan de kassa van Theater Dakota aan de Zuidlarenstraat 57.

Met op donderdag 31 mei: Melanie Leeflang, ‘Reddingszwemmen voor beginners’, een voorstelling over wat je écht gelukkig maakt; Roger Nievaart, ‘7.613.447.349’, met een bijzondere dansperformance over de verhalen van buurtbewoners; Lisette van Maanen, ‘A night with the neighbours’, erg inter nessante voorstelling over de geluiden die “onze’’ buren maken. En op vrijdag 1 juni: Naomi Steijger & Timo Tembuyser, ‘REQUIEM voor broze beenderen’, een geluidsinstallatie waarbij de makers een flat in Moerwijk laten zingen; Winnie Hänschen, ‘Kraaien rouwen niet’, een voorstelling over dieren uit de buurt; Sophie Plekker, ‘Mijn (t)huis!’ richt zich op een generatieverschil en laat zien hoe jij je ergens thuis kan voelen.

Het beste uit de buurt zie je op dit geweldige festival! Vol leuke muziek, prachtige performances én mooie verhalen uit de wijk – gemaakt dóór jong talent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.