Het gezicht van Johnny’s Burgers Loosduinen

Na een lang -door de gemeente- uitgestelde opening is Johnny’s Burgers Loosduinen inmiddels een half jaar in bedrijf. Winkelmanager Wesley heeft ervaring opgedaan in andere filialen van Johnny’s. Hij vertelt: “Ons jonge en dynamische team staat voor service en aandacht voor de klant. Iedere drie maanden introduceren we een nieuwe menuburger, deze maand is dat de truffelburger. Die (en ander lekkers uit het assortiment) kun je in de winkel zelf nuttigen, afhalen of laten bezorgen.”

Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De burgers bestaan voor 97% uit Australisch en Zuid-Amerikaans rundvlees, voor 3% uit Johnny’s kruiden en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Hetzelfde geldt voor de rest van het assortiment dat uit hotdogs, wraps, salades, muffins, speciaal ijs en frisdranken bestaat. Bestellen kan bij Johnny’s Burgers heel simpel. Dat kan telefonisch op onderstaand nummer. Maar het snelst gaat toch wel via johnnys.nl.

Contact
Johnny’s Burgers Compagny ligt aan de Loosduinse Hoofdstraat 309, tel. 070-209 63 09. Na 18.00 uur kun je er gratis voor de deur parkeren. De openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur, zondag van 16.00 tot 22.00 uur. Bezorging vanaf 16.00 uur. Zie ook de advertentie op de voorpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.