Het avontuurlijkste kinderfeestje bij Avonturia de Vogelkelder!

Ieder kind dat jarig is, viert dit het liefst samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Een feestje dat in de smaak valt bij iedereen… ga daar maar eens naar op zoek. Avonturia de Vogelkelder biedt uitkomst! “Bij ons stel je namelijk je eigen avontuurlijke kinderfeestje helemaal zelf samen!”

“Stel je eens voor… een wereld met reptielen, papegaaien, flamingo’s en in de jungle een grote jeep. Voor en zelfs bovenop deze grote jeep ga je op de foto met een bijzonder dier naar keuze. Een slang, hagedis of toch liever een papegaai… je zegt het maar. Daarna maak je je eigen fotolijstje, zodat je de foto als aandenken aan dit onvergetelijke feestje direct mee naar huis kunt nemen. Maar er is meer… wat dacht je van een expeditie door een ondergronds grottenstelsel? Je komt oog in oog te staan met de meest bijzondere dieren uit het dierenrijk. Of speur als een echte goudzoeker met een goud-pan naar goud (Pyriet) in de goudzoek-vijver en wat je vindt mag je houden!”

“Wil je liever creatief aan de slag met één van de vele activiteiten waar uit gekozen kan worden? Het kan allemaal! Wij bieden ieder kind een avontuurlijk feestje wat bij hem of haar past en dit kan bij ons zeven dagen per week! Hulp nodig bij het feestje? Onze professionele gidsen kunnen het feestje begeleiden.”

Lekker bezig zijn maakt hongerig en dorstig. In de gezellige Brasserie de Oehoe kan bij een drankje en hapje nagepraat worden over alle avonturen die men heeft meegemaakt. Meer weten over de kinderfeestjes bij Avonturia de Vogelkelder? Kijk dan voor meer informatie en de voorwaarden op HYPERLINK “http://www.avonturia.nl/” \n _blankwww.avonturia.nl

Avonturia de Vogelkelder, Kerketuinenweg, Den Haag. Tel. 070-3637272.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur, zaterdag van 09.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.