Heren B1 Hercules Handbal winnaar van Ruud Adema Bokaal

Afgelopen weekend hebben de heren B1 voor Hercules de Ruud Adema Bokaal veroverd tijdens een druk bezochte finale van dit Zuid-Hollandse evenement.

Door Dick Muijs

Tijdens deze finale stonden de nummers 1 en 2 van het NK zaalhandbal wederom tegenover elkaar. Vanuit Rotterdam was de HB1 selectie van Snelwiek afgevaardigd om de strijd aan te gaan op het handbalveld van Hercules Den Haag.

Na eerst te zijn begonnen met een achterstand lieten de mannen van Hercules zien wie het sterkste B jeugdteam in Nederland is. Het in grote getale aanwezige publiek heeft kunnen genieten van een mooie, technisch gespeelde wedstrijd, waarbij het er fysiek regelmatig stevig aan toe ging. Hercules bracht het met een eindstand van 31-23 tot een zeer verdiende ruime overwinning !
Door het NHV werden op het erepodium de gouden medailles en de fraaie Ruud Adema bokaal uitgereikt. Tijdens deze zeer geslaagde dag heeft iedereen kunnen genieten van handbal op hoog niveau van A-, B-, en C jeugd uit Zuid-Holland. Vanuit de plaatselijke middenstand heeft JUMBO Ypenburg nog een mooie bijdrage geleverd aan het kampioensfeest, welke aansluitend met een BBQ gevierd is.

Eveneens mochten de heren nog de medailles in ontvangst nemen voor de eerste plaats van het Nederlands Veldkampioenschap B jeugd en de tweede plaats voor het Nederlands kampioensschap Zaalhandbal B jeugd.

Foto: Heren B1, de kampioenen met de bokaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.