Herberg Vlietzigt opent het nieuwe jaar spectaculair met Greenhouse & The Cosy Rockers

Wat is het een genoegen om het prille nieuwe jaar te beginnen met twee topbands die in hun korte bestaan al de successen aan elkaar rijgen. Het wordt zondag 8 januari a.s. een heerlijke nostalgische middag op een prachtige locatie. Herberg Vlietzigt is natuurlijk een toplocatie  welgelegen aan het Jaagpad aan de Vliet tussen Rijswijk en Delft.

Kom op de klanken van Greenhouse en The Cosy Rockers genieten van een aansprekende sound met herkenbare rock- en popnummers. Stilstaan zal je niet lukken, mee swingen met de bands des te meer. De sfeer zal zoals altijd weer optimaal zijn waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar kunt terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken op een hopelijk goed jaar 2017.

GREENHOUSE
Greenhouse behoeft nauwelijks nadere introductie. Ze waren het afgelopen jaar regelmatig te zien op aansprekende muziekevenementen. Een greep: The Boulevard of Golden Oldies, Rotterdam Culinesse, Koningsdag in Capelle a.d. IJssel, The Cruise Brothers, De Parade in Rotterdam etc.
Het optreden van Greenhouse bijwonen wordt in Vlietzigt dan ook weer een groot feest van muzikale herkenning. Veelal sixties en seventiesrepetoire met uitstapjes naar latere jaren. Met toewijding, plezier en veel enthousiasme wordt er iedere keer weer gearrangeerd en geschaafd aan het repertoire van de band. Ze spelen nummers van onder meer Joe Cocker, Santana, Humble Pie, Badfinger, Jeff Healley, Foreigner, Robert Palmer, Spencer Davis, Cream,Rolling Stones en The Beatles.
Ook zal de band in Vlietzigt een gastzangeres in hun midden hebben, niemand minder dan Fabiënne Dallau.

THE COSY ROCKERS
Krijgt u al zin om te komen? Het wordt nog mooier. Ook The Cosy Rockers zullen optreden in Vlietzigt.
Het optreden van The Cosy Rockers in Vlietzigt wordt er een vol nostalgische klanken en jeugdsentiment. Hun repertoire bestaat uit zowel instrumentale als vocale nummers van onder meer The Shadows, Cliff Richard, Elvis Presley, The Everly Brothers, Buddy Holly en Chuck Berry maar ook Nederlandse acts zoals The Jumping Jewels en Z. Z. & the Maskers. Hits uit de gouden periode van de Rock ‘n Roll.

Waar:
Herberg Vlietzigt
Jaagpad 7, 2288 AB Rijswijk
Wanneer: zondag 8 januari a.s. van 15.30 tot 20.00 uur.

De entree bedraagt slechts vijf euro.
Voor 12,50 kunt u genieten van een satéschotel, wel vooraf reserveren.
Op = zoals altijd ook echt op.
Voor nadere info: info@Vlietzigt.nl

2 reacties

  1. Peter Jacobs

    Super redactioneel stukje over onze bands, altijd goed, een promo voor muzikanten, we zijn er blij mee👍🏼🎸goed voor de branche!,

  2. Rob Schalke

    Bedankt voor de geweldige leuke berichtgeving over het optreden van Greenhouse en The cosy rockers. Daar gaan we zondag van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.