Help je het CDA Den Haag mee cadeaus inzamelen?

Ook dit jaar zet CDA’er Michel Rogier zich in voor de inzamelactie van Stichting Sintvoorieder1. Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid. Dit geldt niet voor alle kinderen in Nederland. Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een sinterklaascadeau te geven. Ieder kind verdient immers een cadeau op 5 december.

Het CDA is al jaren de mening toebedeeld dat dit een prachtig initiatief is dat veel aandacht en hulp behoeft. De partij roept dan ook iedereen op om mee te doen en draagt er zelf zorg voor dat alle giften worden ingeleverd bij het inleverpunt. “Sinterklaas is een feest dat gevierd moet kunnen worden door iedereen en daar horen natuurlijk cadeaus bij. Wij helpen graag mee om de gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank een hart onder de riem te steken”, aldus Rogier.

De partij laat weten dat voor wie het lastig is om langs te komen, er met cda@denhaag.nl een emailadres beschikbaar is waar men met vragen terecht kan. Er zal dan een oplossing gezocht worden voor de aflevering van uw geschenken.
Om het doneren nog makkelijker te maken, staat de fractie deze woensdag van 12 tot 15 uur op de markt in Loosduinen, bij de fontein op het Loosduinse Hoofdplein. Komt u ook uw speelgoed inleveren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.