Heerlijk ontspannen door yoga en massages bij JOYoga

Sinds 2008 verzorgt Jenny Dijks yogalessen en massages voor mensen die daar behoefte aan hebben. Onder de naam JOYoga (spreek uit: djojjoga) heeft zij het leven van veel cliënten al aangenamer gemaakt. De vakbekwame Jenny volgt nog steeds bijscholingscursussen om op haar vakgebied zo veel mogelijk up to date te blijven. Daarom is het voor mensen die ontspannen door het leven willen gaan, een bezoekje aan JOYoga een ware aanrader!

Massage heeft zowel lichamelijk als geestelijk invloed op de mens. Op lichamelijk niveau stimuleert massage onder andere het mensenlijk afweersysteem, de bloedsomloop, de spijsvertering en het zenuw- en lymfestelsel. Uiteraard werkt massage op geestelijk niveau zeer ontspannend. Massage zorgt er ook voor dat het lichaam zichzelf kan helen. Door massage krijgt men ook de gelegenheid om tot rust te komen en het hoofd leeg te maken.
“JOYoga is het juiste adres voor de verschillende massages, die ik met zorg en aandacht uitvoer,” aldus Jenny gedreven. “Voor informatie mag men mij altijd bellen op onderstaand telefoonnummer.”
De massages worden door Jenny Dijks verzorgd in haar praktijk in Kwintsheul.

Naast massages verzorgt Jenny Dijks ook diverse yogalessen. Deze staan uitvoerig op de onderstaande website beschreven. De leslocaties van de yoga zijn gevestigd op verschillende locaties in het Westland.

Contact
Op de overzichtelijke website www.joyoga.nl staat meer over Jenny Dijks, haar toepassingen van yoga en massages, toepasselijke adviezen, de tarieven, en de leslocaties van JOYoga. GSM 06-18687000.

Valentijnsaanbieding
Tot slot doet Jenny Dijks een aantrekkelijke Valentijnsaanbieding, waarvan iedereen gebruik kan maken. Op een ontspanningsmassage van 60 minuten à 45 euro krijgt men 7,50 euro korting gedurende de gehele maand februari. Waar kan dat nog, een heerlijke ontspanningsmassage van één uur voor slechts 37,50 euro? Van de aanbieding kan ook nog op een andere manier gebruik gemaakt worden. Met de aanschaf van een cadeaubon van JOYoga kan van deze aanbieding het hele jaar geprofiteerd worden. Meer inlichtingen hierover zijn telefonisch verkrijgbaar bij Jenny Dijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.