Heerlijk Happen en Stappen in Oud-Rijswijk

Een lekker avondje uit eten en actief stappen binnen het centrum. Met Happen en Stappen gaat het gebeuren. Op één avond een overheerlijk 4-gangendiner in 4 restaurants.

Elke gang in een ander restaurant en al wandelend genieten van het mooie Oud-Rijswijk! Op 28 maart vindt de derde editie van Happen en Stappen plaats: “Er zijn eerder twee succesvolle edities georganiseerd, dus een derde kon natuurlijk niet uitblijven. De aanmeldingen gaan dit keer heel erg hard”, aldus Renée Turion, organisator van Happen en Stappen.
De restaurants die meewerken aan Happen en Stappen zijn Italiaans restaurant Maximo, Grieks restaurant Olympia, Spaans restaurant Carina Tapas en Ton’s Muziek- en Eetcafé. “We hebben heerlijke gerechten bedacht, waarvan we zeker weten dat deze goed zullen smaken”, zegt Carina van Cariña Tapas.
Aan het eind van de avond wordt er gezellig afgesloten bij Ton’s Muziekcafé.

Deelnemen
Aanmelden kan nog via www.Happen-en-Stappen.nl. Alle informatie kunt u vinden op de website. De kosten om deel te nemen aan Happen en Stappen zijn € 59,50 p.p. voor 4 heerlijke gangen en 5 drankjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.