Heel veel mode op zaterdag 21 april in Oud Rijswijk

Op zaterdag 21 april wordt weer de jaarlijkse spetterende lente/zomer modeflitsen in winkelcentrum Oud-Rijswijk gehouden. De modezaken tonen de nieuwste actuele modetrends 2018. Net als voorgaande jaren worden deze shows op drie verschillende locaties gehouden in het winkelcentrum en zijn voor iedereen gratis te bezoeken.

De eerste modeflits is om 12.00 uur op het parkeerterrein Herenstraat ter hoogte van Bakker Piet. De 2e om 13.15 uur in de Herenstraat ter hoogte van Kip & Co. En de laatste om 14.15 uur in de Herenstraat ter hoogte van Oldenburg Schoenen.

Op de catwalk tonen de ondernemers stijlvolle en elegante dames, heren en kinderkleding door middel van wervelende modeshows. Behalve kleding, krijgt u ook een voorproefje van de nieuwste trends in accessoires, schoenen, horloges en brillen. Begeleid door een DJ, een charmante ladyspeaker, en opgevrolijkt door de danseressen van Balletstudio Karin den Os wordt de modeshow wederom een niet te missen evenement.

Winkelcentrum Oud Rijswijk nodigt u van harte uit om op zaterdag 21 april de modeshow te komen bekijken. In winkelcentrum Oud Rijswijk, met ruim 150 winkels, kunt u in een sfeervolle historische omgeving ontspannen winkelen en alles vinden wat nodig hebt of uw hart begeert.

De laatste informatie over winkelcentrum Oud Rijswijk vindt u op onze website: www.winkelcentrumoudrijswijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.