‘Heel Holland op z’n Kop’ in de Rijswijkse Schouwburg

Een avond naar het theater is waarschijnlijk nog nooit zo leuk geweest. Het theater verandert in een groot meezingspektakel waarbij de allergrootste Hollandse hits de revue passeren.

Blijven zitten is geen optie en niet meezingen al helemaal niet. Men kent ze allemaal van radio en tv, met de grote hits van onder andere Wim Sonneveld en Johnny Jordaan tot de hits van Andre Hazes, Marco Borsato, Toontje Lager, Bløf, DoeMaar, Koos Alberts, Frans Bauer zorgen voor een onvergetelijke avond. ‘Heel Holland op z’n Kop’ is een ongekend theaterspektakel, waarin Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp ondersteund door de tienkoppige BOSCO Big Band onder leiding van Daan Bogers zorgen voor een waar feestje in de zaal.

‘We zijn enorm trots dat we deze vier toppers samen met de Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan,’ aldus Muriël Wolda, producent van ‘Heel Holland op z’n Kop’. Nurlaila Karim, die de show samenstelt en regisseert, zet momenteel met het team de laatste puntjes op de i. ‘Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!’

Woensdag 1 november staat ‘Heel Holland op z’n Kop’ in De Rijswijkse Schouwburg. Aanvang show: 20.15 uur.

Zie ook www.rijswijkseschouwburg.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.