HBS Craeyenhout gastheer van ADO Den Haag Voetbalkamp

ADO Den Haag komt van 20 tot en met 22 augustus naar HBS Craeyenhout in Den Haag met een driedaags ADO Den Haag Voetbalkamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Tijdens de zomervakantie staan er ook twee ADO Den Haag Voetbalkampen op het programma bij UVS in Leiden (19 t/m 21 juli) en DHC in Delft (22 t/m 24 augustus). Inschrijven kan via www.adodenhaag.nl/voetbalkampen.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen, die onder leiding staan van gediplomeerde trainers. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen ADO Den Haag Voetbalkampentenue, een ADO Den Haag Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Eén van de onderdelen van het Voetbalkampenprogramma zijn de ADO Den Haag Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma
Alle trainingen van de ADO Den Haag Voetbalkampen vinden dagelijks plaats van 9.00 tot 15.00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen ook een animatieprogramma, zoals een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen spelers van het eerste elftal van ADO Den Haag op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.