Hawaïaans smikkelen met Aziatische twist

“Experimenteer en ontdek het healthy & fresh, Hawaïaans geïnspireerde eten en drinken met een trendy Aziatische twist,” nodigt eigenaar Kyle Li van Poké Labs iedereen uit. Het restaurant, gevestigd op het adres Korte Poten 23 in Den Haag, verrast met een keuken waarbij de gasten kunnen ‘experimenteren’ met een gezonde maaltijd met verse ingrediënten. Ze stellen zelf hun Poké Bowl samen en meteen proeven van de trendy drankjes.

Het nieuwe, trendy concept belooft een gouden toekomst te hebben, zo verwacht Li. “Bijzonder en nieuw in Nederland is onze sushiburger, met als basis natuurlijk rijst. Ik ben erg blij met dit concept, waarbij voor de gasten werkelijk alles mogelijk is. Ze kunnen in hun Poké Bowls naar hartenlust combineren met verse groenten, salades, verse vis en vlees. Maar ook aan de vegetariërs is uiteraard gedacht. Daarnaast serveren we glutenvrije pasta’s. Aan alles is gedacht en we staan altijd open voor nieuwe dingen.”

Bij Poké Labs kunnen de gastronomen onder ons dus terecht voor zowel koude als warme gerechten. “Maar,” zo belooft Li, “het is echt een heerlijke variatie op wat de mensen gewend zijn in een restaurant. Er komt zoveel adrenaline vrij, als je als ondernemer het de gasten naar de zin wil maken. De inspiratie is welhaast eindeloos.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.