‘Have a Royal Winter’ in Den Haag

Have A Royal Winter is het feestelijke winterprogramma van Den Haag, dé winterstad van Nederland. Een kleine greep: de Royal Christmas Fair, het Groot Kerstcircus en Carnivale, de schaats- en ijsroetsjbaan bij het Kurhaus, shoppen in de extra sfeervolle binnenstad, oudejaarsconferences, concerten en musea, lichtkunst op het Kurhaus en de Ridderzaal, het Vreugdevuur en de traditionele Unox Nieuwjaarsduik. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud, voor elke portemonnee. Kom het beleven en Have a Royal Winter!

Van donderdag 27 t/m zondag 30 december fonkelt Madurodam bij VONK18, waarbij je Nederland letterlijk in een ander licht beleeft. Op het strand voor het Kurhaus is iedere zondag in december prachtig Wintervuurwerk te zien (m.u.v. 30 december), woensdag 26 december brandt het Vreugdevuur Scheveningen en het oudejaar sluit je af aan de Hofvijver met het landelijke aftelmoment en bijbehorende Vuurwerkshow.

Vanaf donderdag 27 december strijkt festival Carnivale, de winterse kermis van weleer met vermaak en vertier uit alle windstreken, weer neer in het Huijgenspark. Carnivale biedt een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid. Daarnaast kunnen bezoekers aan Den Haag zich deze winter weer laten inspireren door prachtige tentoonstellingen in een van de vele musea en genieten van mooie (kerst)concerten, voorstellingen en oudejaarsconferences.

Binnenstad Den Haag is in december de ideale bestemming voor een dagje (winter)shoppen. Bekende warenhuizen als de Bijenkorf staan op loopafstand van hippe modeboetieks en conceptstores. Op de Grote Marktstraat kan het winkelend publiek in het weekend van donderdag 20 t/m zondag 23 december, genieten van entertainment op straat zoals koren en straattheater, en zich opladen bij de Royal Christmas Fair Food Market, sfeervolle foodtrucks en winters entertainment in de stijl van de Royal Christmas Fair.
Kijk voor een overzicht van alle winterevenementen op www.denhaag.com/winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.